AGENTIA MOSULUI

aducem spiritul Craciunului!

Povestea agentiei

Mos Craciun a fost intotdeauna fascinat de traditiile sarbatorilor de iarna si nu numai, din frumosul colt de lume numit Bucovina. In inima Bucovinei, in Orasul Radauti am inceput si noi colaborarea cu mosul. In anul 2000 am reusit sa il aducem pentru prima data pe adevaratul Mos Craciun aici. Apoi, an de an, mosul a venit tot mai mult pe aceste meleaguri. Anul acesta ajutoarele i-au pregatit mosului o casuta mobila in care Mos Craciun sa se poata intalni cu copii, sa vorbeasca cu ei si sa primeasca scrisorile. Speram ca Mosul sa accepte cererea noastra si sa vina apoi an de an in Radauti, pe parcursul lunii decembrie si inainte de Craciun, pentru a intalni copiii de aici.

Mos Craciun a observat ca si in Bucuresti sunt din ce in ce mai multi copii cuminti si a rugat ajutoarele de nadejdie din Bucovina sa il ajute si aici. Craciunul 2009 este primul in care capitala Romaniei sarbatoreste in stil bucovinean, pentru ca Mos Craciun a decis ca bucurestenii merita!

Mos Craciun asteapta scrisori de la copii, iar daca acestia au fost cuminti Mosul o sa isi faca timp sa ii viziteze! Parinti - faceti programarile din timp ! Mosul are multi copii de vizitat !

Pentru a va programa o intalnire cu Mos Craciun vizitati pagina de contact